Kompatibilní inkousty a solventy

LINX

V běžném životě jsme si již navykli používat generických léčivých přípravků či jiných produktů, jako jsou baterie, kapsle do kávovarů aj. Ani inkousty a solventy do průmyslových tiskáren nejsou výjimkou. Samozřejmostí je dodržení přesných specifikací a splnění definovaných požadavků na kvalitu.

Předtím, než výrobci tiskáren začali dodávat vlastní inkousty, bylo zvykem přeprodávat inkousty od jiných společností. Doposud je značná část z nich stále závislá na speciálních inkoustech od dodavatelů.

V MARK industries se specializujeme na inkousty a náplně do tiskáren, které používají zákazníci po celém světě. Naše kapaliny jsou navrženy v souladu s požadavky na maximální kvalitu a v naší nabídce najdete běžné inkousty, inkousty s pigmentem, UV vytvrditelné, rychle zasychající, odolné vůči otěru či teplu, inkousty ve všech paletách barev, ředidla či oplachové kapaliny.

VIDEOJET_
DOMINO_
LINX_4

Dodáváme kompletní paletu produktů pro různé typy strojů, např.: Domino, Hitachi, Citronix, KBA Metronic, Leibinger, Linx, Markem Imaje, Sauven, Videojet, Willet, Zanasi, BestCode, EBS, Wiedenbach, REA Jet, Code Jet, Troy, Keyence, aj. Na přání zákazníka je také možné složení upravovat a dosáhnout zlepšení parametrů, například v odolnosti vůči otěru, teplotě, různým chemikáliím a tekutinám.

Chápeme, jak je důležité snižovat výrobní náklady u našich klientů. Proto stanovujeme ceny tak, aby úspora při nákupu inkoustů a ředidel dosahovala hodnot přes 50 %.